Eilen vähän innostuin laittelemaan Yasminin hiuksia uuteen uskoon, ja kyllä, minä tupeerasin niitä. o.o Sitä voisi toki sotkemiseksikin kutsua, ja en todellakaan olisi uskaltanut kokeilla tätä mihinkään muihin nukeistani. Yasmin vain sattui olemaan nyt poikkeustapaus, kun olin jo nuken saatuani innostunut leikkelemään sen hiuksia.. Ja jos hiukset on jo valmiiksi 'pilattu', niin eipä siinä ollut paljoa menetettävääkään :Dd Vaihteluhan teki myös hyvää Yasminille itselleen, sillä hänkin oli jo kyllästynyt kehnoon kampaukseensa..

 

Tässä siis kuvaa Yasminista, kun olin tupeerannut hänen hiuksistaan lyhyeksi leikatun osan.

 

Niin, ja en toki jättänyt hommaa siihen, vaan tupeerasin vielä loputkin hiuksista.. :

Kauhistuttaakseni teitä vielä entisestään, täytyy myöntää, että itseasiassa pidin tästä kampauksesta Yasminilla. Ja olisin voinut antaa tämän vain olla näin, mutta uteliaisuus voitti. Oli pakko tarkistaa saisinko neitosen hiukset vielä entiselleen, vai olisiko hän nyt sitten lopullisesti takkupesä. Ja olen kyllä aika iloinen, että sain hiukset selviksi vieläpä aika pienellä vaivalla. Nyt voin sitten kokeilla neidille muitakin kampauksia, kun inspiraatio iskee!

Tässä vielä kuva miltä Yasmin näyttää nykyjään. Harmi vain etten ole vielä keksinyt miten saisin nuo lyhyemmät hiukset pysymään aloillaan, vaan ne sojottavat typerästi sivuille.